RAVINTOVALMENNUS

Energiaa ja joustavuutta

HYVÄN OLON, TERVEYDEN JA JAKSAMISEN PERUSTA.

Syöminen ei ole vain ravintoaineiden tankkausta vaan siihen liittyy vahvasti myös ympäristö, ihmissuhteet, kulttuuri sekä psyykkinen puoli, kuten tunteet, ajatukset, uskomukset ja kokemukset. Siksi ravintovalmennuksessa huomioidaan fysiologisten ja ympäristötekijöiden lisäksi psyykkinen hyvinvointi ja jaksaminen, elämäntilanne ja Sinun voimavarasi tehdä muutoksia. Ei lyhytkantoisia tiukkoja ruokavalioita, vaan uusia rutiineja, joiden ohjaimissa olet sinä.

VALMENNUSPAKETIT

Valmennuspaketit ovat esimerkkikokonaisuuksia ja räätälöitävissä sinun tarpeisiin sopivaksi. Hinnat sisältävät alv 24%.

1 x

Tiedonjyvänen

Tiedonjyvänen on yksittäinen tapaaminen sinulle, joka haluat varmistusta riittävään energiansaantiisi, ravintoneuvontaa tukemaan lajiharjoitteluasi tai apua ja vinkkejä parempaan palautumiseen ravitsemuksen kautta. Tunnin tapaamisella käydään läpi lähtötilanteesi, syömisessä sinua askarruttavat asiat ja saat käytännön vinkkejä yksilöllisten tavoitteiden ja rajoitteiden mukaan, sinun arkeesi sopivalla tavalla.

85 €/1h

6 kk

Alku

Alku ravintovalmennus on sinulle, joka kaipaat pysyviä muutoksia ruokailutottumuksiisi. Valmennuksen aikana ratkotaan ravitsemukseen ja syömiskäyttäytymiseen liittyviä pulmia mm. kirjallisten tehtävien avulla. Opit kuuntelemaan ja kunnioittamaan kehosi nälkä- ja kylläisyyssignaaleja, ja löydät itsellesi sopivat tavat tasapainoiseen ja joustavaan syömiseen. Valmennus sisältää 6 x 60 min tapaamista.

129 €/kk

Varaa aika konsultaatioon