PSYYKKINEN VALMENNUS

Tasapainoa ja parempaa palautumista

JOUSTAVA MIELI TUO ITSEKURIA PYSYVÄMPIÄ TULOKSIA.

Psyykkinen valmennus pohjautuu arvo- ja hyväksyntäpohjaiseen lähestymistapaan, jonka avulla tuetaan mm. minäpystyvyyttä sekä sisäistä motivaatiota. Valmennuksen tavoitteena on myös lisätä psykologista joustavuutta – mikä mahdollistaa käyttäytymisen pysyvän muutoksen.  Käytännön harjoitusten avulla opit esimerkiksi stressinhallintataitoja, tunnistamaan voimavarasi ja kuormittajasi, asettamaan toimivia tavoitteita, sekä tiedostamaan tunteitasi, ajatuksiasi ja uskomuksiasi, jotka ovat voineet olla aiempien muutosyritysten esteinä.

VALMENNUSPAKETIT

Psyykkisen valmennuksen voi sisällyttää kokonaisvaltaiseen valmennukseen tai ostaa erillisenä pakettinaan. Hinnat sisältävät alv 24%.

1 x

Yksittäinen tapaaminen

Tapaamisen teemana esimerkiksi:

  • stressi ja palautuminen
  • arvojen kirkastaminen
  • toimivien tavoitteiden asettaminen
  • motivaatio
  • liikunnan aloittamisen esteet

80 €/h

4 kk

Tasapaino

Tasapaino -valmennus auttaa sinua ymmärtämään, miten parhaiten edistät kehon ja mielen hyvinvointia sinulle sopivalla tavalla. Opit tunnistamaan voimavarasi ja kuormittajasi, sekä tiedostamaan ajatuksia ja uskomuksia, jotka ohjaavat käyttäytymistäsi, sekä asettamaan toimivat tavoitteet arvojesi pohjalta. Valmennus sisältää tapaamisen kerran kuukaudessa, etänä tai kasvotusten (4 x 45-60 min), pohdittavaa tapaamisten välille, sekä yhteydenpidon valmennuksen ajalle.

129 €/kk

Suunnitellaan yhdessä uusi alkusi