Hyvinvointivalmennus

Tarina valmennusten takana

Siiri

Olen kolmekymppinen, hyvinvointi- ja liikunta-alan ammattilainen, monipuoliseen suorituskyvyn kehittämiseen ja elämäntapamuutoksiin erikoistunut valmentaja. Hyvinvointi alkoi kiinnostaa minua kokonaisvaltaisemmin vasta lukioikäisenä ja pääsinkin opiskelemaan Tanhuvaaran urheiluopistoon liikuntaneuvojaksi heti lukion jälkeen. Ristiriitaiset ruokavaliotrendit ja hyvinvointiotsikoinnit saivat minut opiskelemaan ravitsemusta ja pysyvää muutosta vielä syvemmin ja olenkin käynyt monia täydennyskoulutuksia kymmenen vuoden urani aikana.

Valmennusteni pohjana toimii ajatus ihmisestä kokonaisuutena ja jokaisesta meistä yksilönä – tutkittuun tietoon nojaten. Uusien tapojen opettelu vie aikaa, ja jotta uudet rutiinit pysyisivät vielä valmennuksen jälkeenkin, muutokset tehdään aina pikkuhiljaa. Ei tiukkoja kuureja – vaan pieniä tekoja hyvinvointi edellä.

Minulle on tärkeää, että jokainen saa tulla valmennukseeni aina omana itsenään, juuri sen hetkisillä voimavaroillaan. Autan Sinua löytämään työkalut tasapainoiseen hyvinvointiin, suunnittelemaan harjoittelusi nousujohteiseksi ja tekemään arjessasi hyvinvointia ja terveyttä tukevia valintoja aidosti itseäsi kuunnellen.

Liikunnanohjaaja (LPT), Tanhuvaaran urheiluopisto 2012
Personal Trainer, Trainer4You© 2014
Ravintovalmentaja, Trainer4You© 2015
NLPT I&II ™, True Hearts 2017
Ravitsemustieteen perusopinnot, Itä-Suomen avoin yliopisto 2017
Psyykkinen valmentaja, Trainer4You© 2018
Ravitsemustieteen aineopinnot, Itä-Suomen avoin yliopisto 2020                                      Fysioterapeuttiopiskelija (AMK) 2021

100 %

INNOSTUSTA

+ 400

IHANAA ASIAKASTA

100 %

ONNISTUMISEN ILOA

3600

VALMENNETTAVIEN HYMYJÄ

Suunnitellaan yhdessä uusi alkusi