PERSONAL TRAINING

Voimaa ja hyvää oloa liikunnasta

JOKAINEN MEISTÄ ANSAITSEE UUDEN ALUN.

Personal training -valmennukset koostuvat tyypillisimmin monipuolisen suorituskykyä kehittävän liikunnan ohjelmoinnista, yhteisistä treeneistä, sekä ravinto- ja psyykkisestä valmennuksesta. Muutoksessa ja liikunnan nousujohteisessa ohjelmoinnissa huomioidaan aina asiakkaan elämäntilanne ja kokonaiskuormitus. Psyykkinen valmennus auttaa sinua kirkastamaan omaa arvomaailmaasi, asettamaan toimivia tavoitteita, sekä lisäämään pystyvyyden tunnetta ja ravintovalmennuksessa paneudutaan ravitsemusfysiologian lisäksi mm. syömiskäyttäytymiseen. Kokonaisvaltaisen valmennuksen tavoitteena on löytää tasapaino kuormituksen ja palautumisen välille, sekä tunnistaa omat vahvuudet ja kehityskohteet, jotka vaikuttavat omaan hyvinvointiin. Valmennuksiin voidaan tarvittaessa sisällyttää huolenpitosopimus.

PERSONAL TRAINING -PAKETIT

Valmennuspaketit ovat esimerkkikokonaisuuksia, ja tapaamisten määrä, sekä sisällöt räätälöidään sinun tarpeisiin sopivaksi. Hinnat sisältävät alv 24%.

3 tai 6 kk

Muutos

Muutos -paketti auttaa sinut kestävän elämäntapamuutoksen alkuun. Valmennus sisältää 10 tai 20 x 45-60 min tapaamista, ravinto- ja psyykkisen valmennuksen, sekä kirjalliset harjoitussuunnitelmat, jotka luon sinun arkeesi sopivaksi. Muutokset tehdään aina pienin askelin – uusia tapoja pikkuhiljaa opetellen.

269 €/kk

6 kk

Hyvä olo

Valmennus sopii sinulle, jolla on jo treenitaustaa, kaipaat uusia vinkkejä ja säännöllisiä treenejä valmentajan kanssa. Päivittyvät treeniohjelmoinnit huomioivat aina sinun kokonaiskuormituksesi ja riittävän palautumisen – tavoitteena lisätä arjen suorituskykyä. Tapaaminen joka toinen viikko, yhteensä 12 x 45-60 min.

169 €/kk

6 kk

Jatko

Jatko on sinulle, kun kaipaat monipuolisen suorituskyvyn kehittymistä ja nousujohteista ohjelmointia salille, lenkkipolulle tai kotiin. Saat 4-8 viikon välein päivittyvän harjoitusohjelman yksilöllisten tavoitteiden, rajoitteiden ja toiveiden mukaan. Tapaaminen 1x/kk, sekä yhteydenpito valmennuksen ajan.

129 €/kk

Kysy lisää ja varaa aika alkukartoitukseen

DUO-VALMENNUKSET -25 %/hlö