FIRSTBEAT LIFE

Näe päivittäisten valintojesi vaikutukset

LÖYDÄ TASAPAINO KUORMITUKSEN JA PALAUTUMISEN VÄLILLÄ.

Firstbeat Life -hyvinvointianalyysi mittaa sykevälivaihtelua (sydämen lyöntien välisen ajan vaihtelu), ja antaa tämän kautta tietoa autonomisen hermoston toiminnasta: kuormituksesta, palautumisesta sekä unen määrästä ja laadusta. Henkisen tai fyysisen kuormituksen lisääntyessä sykevälivaihtelu pienenee, kun taas suuri vaihtelu kertoo hermoston palautumisesta. Mittaus näyttää, miten paljon päivissäsi on stressiä ja miten kehosi onnistuu palautumaan kuormituksesta. Se auttaa sinua ymmärtämään, miten parhaiten edistät kehon ja mielen hyvinvointia juuri sinulle sopivalla tavalla.

Firstbeat Life -mallissa henkilökohtaisen mittalaitteen ja mobiilisovelluksen avulla voit seurata hyvinvointiasi säännöllisesti. 1-5 vuorokauden mittauksen voi tehdä silloin kun sinulle parhaiten sopii. Uutena ominaisuutena sovellus näyttää myös reaaliaikaista tietoa kehon reaktioista päivän tapahtumiin, mikä auttaa tekemään omaa hyvinvointia tukevia päätöksiä jo etukäteen.

FISRTBEAT LIFE -VALMENNUS

Yksilöille ja yrityksille

3 kk, 6 kk tai 12 kk

Yksilö

Firstbeat Life -valmennuksen avulla ymmärrät paremmin omia stressitekijöitä, sekä palautumista, ja edistät omaa hyvinvointiasi. Firstbeat mittaa tarkasti stressiä, palautumista, unen määrää ja laatua, sekä fyysistä aktiivisuutta. Mittaus toimii työkaluna, jonka avulla opit tunnistamaan, miten parhaiten edistät omaa hyvinvointia sinulle sopivalla tavalla, sekä löydät tasapainon kuormituksen ja levon välillä. Mittalaite mittaa sydämen sykettä, sekä sykevälivaihtelua, jonka avulla saat tietoa autonomisen hermostosi toiminnasta.

Saat reaaliajassa selville, miten kehosi reagoi päivän tapahtumiin, sekä opit itsestäsi ja kehostasi yksilöllisen mittausdatan avulla. Firstbeat Life -sovellus tarjoaa tietoa ja yksilöllistä ohjausta stressistä, palautumisesta, unesta, sekä liikunnasta, ja henkilökohtainen valmennus, auttaa sinua tekemään pieniä, mutta merkittäviä muutoksia, jotka edistävät kuormituksen ja palautumisen tasapainoa.

Valmennus sisältää:

  • Firstbeat Life -mittalaitteen omaksi
  • Lisenssin Firstbeat Life -sovellukseen valmennuksen ajalle
  • 3, 4 tai 7 valmennustapaamista kasvotusten tai etänä (1.tapaaminen 60 min, seuraavat 30 min/krt)
  • Yhteydenpidon valmennuksen ajalle

Edellä mainitut paketit ovat esimerkkikokonaisuuksia, ja räätälöitävissä sinulle sopivaksi. Hinnat sisältävät alv. 24 %.

149 €/kk, 99 €/kk tai 69 €/kk

6 kk tai 12 kk

Yritys

Firsbeat Life on uusi tapa tukea työyhteisön hyvinvointia. Valmennuksen avulla saatte kokonaisvaltaisen ymmärryksen henkilöstön hyvinvoinnista, se auttaa edistämään työntekijöiden terveyttä yksilöllisesti, ja lisää työyhteisön jaksamista sekä resilienssiä.

Tulokset kertovat kuormituksen ja palautumisen tasapainosta, unen määrästä ja laadusta, fyysisestä aktiivisuudesta, sekä itse koetusta hyvinvoinnista. Valmennus tukee työhyvinvointia ennaltaehkäisevästi, ja auttaa myös esihenkilöitä tuloksellisessa työkykyjohtamisessa. Säännöllisen seurannan avulla tunnistatte ongelmakohdat ajoissa, tuette tärkeimpien hyvinvointia, ja vähennätte terveysriskejä. Valmennus antaa yksilöille ja yhteisölle lisätukea ja motivaatiota, jonka avulla jokainen pääsee toteuttamaan itselleen merkityksellisiä, ja sopivan kokoisia muutoksia tasapainoisempaa arkea kohti.

Valmennus sisältää:

  • Firstbeat Life -mittalaitteen jokaiselle omaksi
  • Lisenssin Firstbeat Life -sovellukseen valmennuksen ajalle
  • Kerran kuukaudessa anonyymi yhteenveto yhteisön hyvinvoinnista, sekä terveyteen vaikuttavista tekijöistä
  • 3 tai 4 x 1,5 h workshop/luento henkilöstölle
  • Sähköpostituen valmennuksen ajalle

Tämä esimerkki on laskettu 10 henkilön ryhmälle. Kysythän tarvittaessa räätälöidyn tarjouksen. Hintaan lisätään alv. 24 %.

89 €/kk/hlö tai 59 €/kk/hlö

Tilaa laite tai pyydä tarjous

TARJOUS!

3 kk Firstbeat -valmennus 139 €/kk, voimassa 31.1.2022 saakka.