HUOLENPITOSOPIMUS

Näe päivittäisten valintojesi vaikutukset Firstbeatin avulla

LÖYDÄ TASAPAINO KUORMITUKSEN JA PALAUTUMISEN VÄLILLÄ.

Huolenpitosopimuksen avulla varmistetaan, että teemme oikeita valintoja palautumisen kannalta ja reagoidaan tarpeen tullen Firstbeat mittauksista saatuun dataan. Valmennuksissa otetaan vieläkin paremmin huomioon kokonaiskuormitus, ja sisältöä pystytään kohdentamaan entistä tarkemmin jokaisen tarpeisiin sopivaksi. Huolenpitosopimuksessa käytetään apuna Firstbeat mittauksista saatua informaatiota. Tulokset näyttävät miten paljon päivissäsi on stressiä ja miten kehosi onnistuu palautumaan kuormituksesta. Firstbeat työkalun avulla opit tunnistamaan arjen kuormittavat sekä voimavaroja lisäävät tekijät. Huolenpitosopimus auttaa sinua ymmärtämään, miten parhaiten edistät kehon ja mielen hyvinvointia sinulle sopivalla tavalla.

HUOLENPITOSOPIMUS

Yksilöille ja yrityksille

3 kk, 6 kk tai 12 kk

Yksilön tukena

Kohtaamme päivän aikana monenlaista kuormitusta: kiirettä, jatkuvaa ärsyketulvaa ja fyysistä rasitusta – mutta myös innostumista, jännitystä, iloa ja naurua. Kokonaiskuormitus tarkoittaakin kaikkea fyysistä, psyykkistä, sosiaalista ja kognitiivista kuormitusta, jota kehoon ja mieleen kohdistuu. Huolenpitosopimuksen avulla opit tunnistamaan näitä kuormitukseen vaikuttavia tekijöitä, ja reagoimaan niihin ajoissa.

Firstbeat mittausdata näyttää, miten paljon päivissäsi on stressiä ja miten kehosi onnistuu palautumaan kuormituksesta. Huolenpitosopimus auttaa sinua tekemään pieniä, mutta merkittäviä muutoksia, jotka edistävät kehon ja mielen hyvinvointia juuri sinulle sopivalla tavalla.

Valmennus sisältää:

  • Firstbeat -mittalaitteen omaksi
  • Firstbeat Life -sovelluksen valmennuksen ajalle
  • 3, 4 tai 7 valmennustapaamista kasvotusten tai etänä (1. tapaaminen 60 min, seuraavat 30 min/krt)
  • Huolenpito valmennuksen ajalle

Paketit ovat esimerkkikokonaisuuksia, ja räätälöitävissä sinulle sopivaksi. Kysy myös tarjous duolle tai ryhmälle. Hinnat sis. alv 24 %. Lue lisää täältä.

149 €/kk, 99 €/kk tai 69 €/kk

6 kk tai 12 kk

Työhyvinvoinnin tukena

Huolenpitosopimuksen avulla edistetään työntekijöiden terveyttä yksilöllisesti, sekä lisätään työyhteisön jaksamista ja resilienssiä. Säännöllisen seurannan ja tuen avulla pidetään huolta työntekijöiden jaksamisesta sekä hyvinvoinnista, ja vältetään kuormituksen kasaantuminen. Huolenpitosopimuksen avulla varmistetaan, että teemme oikeita valintoja palautumisen kannalta ja reagoidaan tarpeen tullen Firstbeat mittauksista saatuun dataan.

Huolenpitosopimus tukee työhyvinvointia ennaltaehkäisevästi, ja auttaa myös esihenkilöitä tuloksellisessa työkykyjohtamisessa. Valmennus antaa yksilöille ja yhteisölle lisätukea sekä motivaatiota, jonka avulla jokainen pääsee toteuttamaan itselleen merkityksellisiä ja sopivan kokoisia muutoksia tasapainoisempaa arkea kohti.

Valmennus sisältää:

  • Firstbeat -mittalaitteen jokaiselle omaksi
  • Firstbeat Life -sovelluksen valmennuksen ajalle
  • Kerran kuukaudessa anonyymi yhteenveto tuloksista
  • 3 tai 4 x 1,5 h workshop/luento henkilöstölle
  • Huolenpidon valmennuksen ajalle

Tämä esimerkki on laskettu 10 henkilön ryhmälle. Kysythän tarvittaessa räätälöidyn tarjouksen. Hintaan lisätään alv 24 %. Lisäinfoa löydät täältä.

89 €/kk/hlö tai 59 €/kk/hlö

Tilaa laite tai pyydä tarjous

6 KK HUOLENPITOSOPIMUS YKSILÖVALMENNUKSEEN 55 €/KK