Uudistettu Muutos -pienryhmä alkaa syyskuussa 2022!

Syyskuussa starttaa pitkän tauon jälkeen uudistettu Muutos -pienryhmävalmennus!

Muutos 2.0 -valmennus on sinulle, joka haluat kohottaa kuntoasi, jaksaa arjessa paremmin ja löytää tasapainon kuormituksen ja palautumisen välille. Valmennuksessa otetaan huomioon jokaisen elämäntilanne kokonaisuutena, ja liikunnassa nousujohteisuus – tavoitteena lisätä arjen suorituskykyä.

Workshopeista saat tietoa ja työkaluja stressinhallintaan, uneen ja joustavaan syömiseen.

FirstBeat Life -mittausten avulla opit tunnistamaan arjen kuormittavat sekä voimavaroja lisäävät tekijät ja opit kuinka voit päivänaikaisilla valinnoilla edistää palautumistasi.

Yhteisten harjoitusten kautta huomaat aktiivisuuden ja fyysisen kunnon yhteyden parempaan palautumiseen ja stressinhallintaan, sekä opit tekemään pieniä, mutta merkittäviä muutoksia, jotka edistävät kehon ja mielen hyvinvointia sinulle sopivalla tavalla.

Firstbeat Life app

Muutos 2.0 -valmennuksessa on mukana huolenpitosopimus, jossa saat käyttöösi FirstBeat Life -mittalaitteen sekä sovelluksen. Valmennuksessa varmistetaan, että teemme oikeita valintoja palautumisen kannalta ja reagoidaan tarpeen tullen Firstbeat mittauksista saatuun dataan. Tulokset näyttävät miten paljon päivissäsi on stressiä ja miten kehosi onnistuu palautumaan kuormituksesta. FirstBeat Lifen avulla pienryhmävalmennuksesta saadaan entistä yksilöllisempää.

Valmennus sisältää:

  • 10 ryhmätapaamista torstaisin 8.9.-24.11.22 klo 17.30-18.30 (ei viikoilla 39 ja 42)
  • Monipuoliset yhteistreenit ja harjoitusohjelmat
  • Workshopit stressinhallintaan, palautumiseen ja joustavaan syömiseen
  • FirstBeat Life-mittalaitteen omaksi, sekä sovelluksen 6kk ajaksi käyttöösi
  • Valmentajan ja ryhmän tuen läpi valmennuksen
  • 3 kk jälkeen valmennus jatkuu 1.3. saakka Huolenpitosopimuksella jolloin kehitystäsi seurataan yhdessä FirstBeat Life-mittalaitteen avulla
  • Yksilötapaamisen (30 min) valmennuksen loputtua valmentajan kanssa.

Valmennuksen kokonaiskesto 6 kk
Hinta 99 €/kk

Ilmoittautuminen viimeistään 24.8.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset ryhmään