Poikkeusaika vaatii poikkeuksellisia tekoja ja toimintamallien muutoksia. Siispä face to face -valmennuksien rinnalle on syntynyt viimeisten viikkojen aikana myös etävalmennuspalvelut.

Hyvä olo -etävalmennus tuo valmentajan ja neljän viikon treenit virtuaalisti kotiisi. Tämä valmennusmuoto sopii, jos sinulla on jo treenitaustaa ja kaipaat vaihtelua, sekä suunnitelmallisuutta koti- ja ulkotreeneihin. Kaikki treenit pystyt tekemään kotoa löytyvin välinen ja kuminauhaa apuna käyttäen. Viikko-ohjelma toimii esimerkkinä treenien jaksotuksesta, jota pystyt muokkaaman oman ajankäytön ja kokonaiskuormituksen mukaan.

Äärimmäisen rankka treeni heikentää vastustuskykyä hetkellisesti, eikä välttämättä ole paras mahdollinen vaihtoehto näin epidemia-aikana. Siksi valmennuksen treenit onkin suunniteltu niin, että liikunta toisi virtaa ja palauttaisi arjen muusta kuormasta.

Hyvä olo -etävalmennus sisältää:

LIHASKUNTO-OHJELMAT x2: kummatkin kotitreenit ovat kolmen liikkeen lihaskuntoharjoituksia (15-20min), jotka voit tehdä erillisinä treeneinään, yhdistää liikkeistä pidemmän treenin tai liittää osaksi ulkoilua.

KESTÄVYYSHARJOITTELU: valmennuksessa saat ohjeistukset kevyempään sykeharjoitteluun, sekä porras-/mäkitreeniohjelman. Valtaosa harjoittelusta tulisi tapahtua peruskestävyyssykkeillä, joten kovempisykkeisiä treenejä ei ohjelmassakaan ole joka viikko.

KEHONHUOLTO + RENTOUTUS: kehonhuoltona toimii parin minuutin taukojumppa keskellä työpäivää, liikkuvuusliikkeet ylä- ja alakropalle, sekä yin jooga rentouttamaan kehoa ja mieltä.

Hyvä olo -etävalmennukseen pääset osallistumaan kahdella tavalla (linkit):

Laita viestiä jos haluat lisätietoja: siiri.valkonen@gmail.com // 040 8468613

HUOM: Face to face -valmennukset pyörivät edelleen poikkeustilasta huolimatta, sillä erotuksella, että tapaamiset toteutuvat ulkona ja etänä. Jos kaipaat apua elämäntapamuutoksen alussa tai liikuntakipinän sytyttämisessä, otathan yhteyttä niin mietitään parhain vaihtoehto sinulle.

 

 

Siiri Valkonen // +358 40 846 8613 // siiri.valkonen@gmail.com // Y-tunnus: 2862424-5

COPYRIGHT Siiri Valkonen 2019

Siiri Valkonen // +358 40 846 8613 //
siiri.valkonen@gmail.com //
Y-tunnus: 2862424-5

COPYRIGHT Siiri Valkonen 2019