RAVINTOVALMENNUS

Rakkaudesta ruokaan

HYVÄN OLON, TERVEYDEN JA JAKSAMISEN PERUSTA.

Syöminen ei ole vain ravintoaineiden tankkausta vaan siihen liittyy vahvasti myös psyykkinen puoli – tunteet, ajatukset, uskomukset ja mieliala. Siksi ravintovalmennuksessa huomioidaan fysiologian ja ympäristötekijöiden lisäksi psyykkinen hyvinvointi ja jaksaminen, elämäntilanne ja arjen rytmien hallinta sekä asiakkaan arvomaailma.

Tärkeintä on löytää itselleen sopivat tavat, tasapainoiseen ja sallivaan syömiseen.

VALMENNUSPAKETIT

Ravintovalmennuksessa tapaamiskerroilla keskitytään ravitsemukseen ja syömiskäyttäytymiseen. Hinnat sisältävät alv 24%.

1 kerta

Tiedonjyvänen

Sinulle, joka haluat ruokavalion tukemaan liikunnallisia tavoitteitasi tai kaipaat varmistusta omiin ruokailutottumuksiisi. Ravitsemusohjeet toteutetaan alkukartoituksen ja ruokapäiväkirjan pohjalta. Sisältää tunnin tapaamisen ja kirjalliset ohjeet.

169 €

1 kk

Valmista kauraa

Sinulle, joka kaipaat apua esimerkiksi diabeteksen tai vatsavaivojen hallintaan. Kuukauden pakettiin sisältyy 2 x 45 minuutin tapaamista, ruokavalio-ohjeet ruokapäiväkirjojen pohjalta, kotitehtäviä ja käytännön vinkkejä tukemaan tavoitteitasi.

249 €/kk

6 kk

Sadonkorjuu

Sinulle, joka kaipaat pysyviä muutoksia ruokailutottumuksiisi. Puolen vuoden valmennus sisältää 7 x 45 minuutin tapaamista. Alkukartoituksen jälkeen saat ohjeet ruokapäiväkirjan täyttöä varten, joiden pohjalta teen ravitsemusohjeet. Lisäksi saat käytännön vinkkejä, ohjeita suunnitelman toteuttamiseen sekä kotitehtäviä, joiden avulla ratkotaan syömiseen liittyviä pulmia.

129 €/kk

Suunnitellaan yhdessä uusi alkusi

Siiri Valkonen // +358 40 846 8613 // siiri.valkonen@gmail.com // Y-tunnus: 2862424-5

COPYRIGHT Siiri Valkonen 2019

Siiri Valkonen // +358 40 846 8613 //
siiri.valkonen@gmail.com //
Y-tunnus: 2862424-5

COPYRIGHT Siiri Valkonen 2019