PERSONAL TRAINING

Voimaa ja hyvää oloa liikunnasta

JOKAINEN MEISTÄ ANSAITSEE UUDEN ALUN.

Joskus voi tuntua, että hukut informaatiotulvan alle etkä löydä itsellesi sopivaa tyyliä elää täysipainoisesti. Valmennuksessa huomioidaan liikunnan ja ravitsemuksen lisäksi psyykkinen hyvinvointi ja jaksaminen. Muutoksessa edetään hyvinvointi edellä ja askel kerrallaan, jokaisen arvot, taustat sekä arjen kokonaiskuormitus huomioiden.

Elämäsi tärkein ihminen olet sinä ja teet muutoksen vain itseäsi varten.

100 %

ELÄMÄN ILOA JA HALLINTAA

VALMENNUSPAKETIT

Valmennuskokonaisuudet koostuvat yleisimmin liikunnan ohjelmoinnista, ravinto- sekä psyykkisestä valmennuksesta. Valmennuspaketit ovat esimerkkikokonaisuuksia ja valmennusten lopullinen hinta määräytyy tapaamiskertojen ja sisällön mukaan. Hinnat sisältävät alv. 24%.

1 tunti

Treeni

Oletko haaveillut kokeilevasi täysin uutta lajia, kaipaat varmistusta salitekniikoihin tai haluat uutta potkua treeneihisi? Tapaamisen sisältö muokkautuu tavoitteidesi ja toiveidesi mukaan. Ei sisällä kirjallisia ohjeita.

80 €/h

3-6 kk

Muutos

Valmennuksen aikana tapaamme 10-20 x 45 minuuttia. Valmennus auttaa sinua elämäntapamuutoksen alussa ja liikuntakipinän sytyttämisessä. Suunnittelen sinulle kirjalliset viikko- sekä harjoitusohjelmat valmennuksen ajalle, joiden avulla pystyt jatkamaan itsenäisesti valmennuksen jälkeen. Luon ohjelmat sinun arkeesi sopivaksi.

249 €/kk

6 kk

Hyvä olo

Sisältää 12 x 45 minuutin tapaamista. Valmennus sopii sinulle, jolla on jo treenitaustaa, kaipaat uusia vinkkejä ja lisäpotkua sekä treeneihisi että kehitykseesi. Saat päivittyvien kuntosali- tai kotiohjelmien lisäksi viikkosuunnitelman, jota voit muokata omiin aikatauluihisi sopivaksi.

169 €/kk

LUENNOT JA YRITYSTUNNIT

Kysy tarjous erikseen.

Varaa aika alkukartoitukseen tai kysy tarjous

Siiri Valkonen // +358 40 846 8613 // siiri.valkonen@gmail.com // Y-tunnus: 2862424-5

COPYRIGHT Siiri Valkonen 2019

Siiri Valkonen // +358 40 846 8613 //
siiri.valkonen@gmail.com //
Y-tunnus: 2862424-5

COPYRIGHT Siiri Valkonen 2019