Treeni

Treeni & hyvä olo

Voimaa liikunnasta

Jokainen meistä ansaitsee uuden alun.

Joskus voi tuntua, että hukut informaatiotulvan alle etkä löydä itsellesi sopivaa tyyliä elää täysipainoisesti. Valmennus etenee hyvinvointi edellä, muutokset tehdään askel kerrallaan, jokaisen taustat, elämäntilanne ja arvot huomioiden.

Elämäsi tärkein ihminen olet sinä ja teet muutoksen vain itseäsi varten.

Valmennuskokonaisuudet koostuvat yleisimmin liikunnan ohjelmoinnista, ravintovalmennnuksesta sekä psyykkisestä valmennuksesta.

0%
Elämän iloa ja hallintaa

Personal Training -valmennuspaketit

Valmennuspaketit ovat esimerkkikokonaisuuksia ja valmennusten lopullinen hinta määräytyy tapaamiskertojen ja sisällön mukaan. Hinnat sisältävät alv. 24%.
1 tunti

Treeni

Oletko haaveillut kokeilevasi täysin uutta lajia, kaipaat varmistusta salitekniikoihin tai haluat uutta potkua treeneihisi? Tapaamisen sisältö muokkautuu tavoitteidesi ja toiveidesi mukaan. Ei sisällä kirjallisia ohjeita.

89 €/h
3-6 kk

Muutos

Valmennuksen aikana tapaamme 10-20 x 45 minuuttia. Valmennus auttaa sinua elämäntapamuutoksen alussa ja liikuntakipinän sytyttämisessä. Suunnittelen sinulle kirjalliset viikko- sekä harjoitusohjelmat valmennuksen ajalle, joiden avulla pystyt jatkamaan itsenäisesti valmennuksen jälkeen. Luon ohjelmat sinun arkeesi sopivaksi.

249 €/kk
6 kk

Hyvä olo

Sisältää 12 x 45 minuutin tapaamista. Valmennus sopii sinulle, jolla on jo treenitaustaa, kaipaat uusia vinkkejä ja lisäpotkua sekä treeneihisi että kehitykseesi. Saat päivittyvien kuntosali- tai kotiohjelmien lisäksi viikkosuunnitelman, jota voit muokata omiin aikatauluihisi sopivaksi.

169 €/kk

Liikunnalliset palvelut

Yritykset ja ryhmät

Haluatko tarjota työporukallesi aktiivisen liikuntapäivän tai tiedontäyteisen hyvinvointiin tähtäävän luennon? Kysy tarjousta erikseen. 

Suunnitellaan yhdessä uusi alkusi