Treeni

Treeni & hyvä olo

Voimaa liikunnasta

Jokainen meistä ansaitsee uuden alun.

Joskus voi tuntua, että hukut informaatiotulvan alle etkä löydä itsellesi sopivaa tyyliä elää täysipainoisesti. Yhdessä etsimme arkeesi sopivan tavan liikkua elämäntilanteesi ja hyvinvointisi huomioon ottaen. Annan sinulle selkeät eväät elämäntapamuutokseesi ja kuinka ylläpidät niitä stressittä.

Elämäsi tärkein ihminen olet sinä ja teet muutoksen vain itseäsi varten.

0%
Elämän iloa ja hallintaa

Personal Training -valmennuspaketit

Valmennuspaketit ovat esimerkkikokonaisuuksia ja valmennusten lopullinen hinta määräytyy tapaamiskertojen ja sisällön mukaan. Hinnat sisältävät alv. 24%.
1 tunti

Yksittäinen valmennuskerta

Oletko haaveillut kokeilevasi täysin uutta lajia, mutta kynnys aloittaa on liian korkea. Autan sinut mielelläni alkuun, oli lajisi sitten kuntosali, vesijuoksu tai kahvakuulailu. Ei sisällä kirjallisia ohjeita.

89 €/h
3 kk

Alkuvoimaa

Valmennuksen aikana tapaamme 10 x 45 minuuttia. Suunnittelen sinulle kirjalliset viikko- sekä harjoitusohjelmat valmennuksen ajalle, joiden avulla pystyt jatkamaan itsenäisesti valmennuksen jälkeen. Luon ohjelmat sinun arkeesi sopivaksi. Valmennuksen alussa saat ohjeet ruokapäiväkirjan täyttämiseen, jonka pohjalta toteutamme ravintovalmennuksen.

249 €/kk
6 kk

Hyvä olo

Sisältää 12 x 45 minuutin tapaamista sekä viikottaisen liikuntasuunnitelman kuudelle kuukaudelle. Suunnitelmaan sisältyvät harjoitusohjelmat sekä tarvittavat päivitykset ja ravintovalmennuksen ruokapäiväkirjojen pohjalta.

169 €/kk

Liikunnalliset palvelut

Yritykset ja ryhmät

Haluatko tarjota työporukallesi aktiivisen liikuntapäivän tai tiedontäyteisen hyvinvointiin tähtäävän luennon? Kysy tarjousta erikseen. 

Suunnitellaan yhdessä uusi alkusi