Ravinto

Ravintovalmennus

Rakkaudesta ruokaan

Hyvän olon perusta on mieltä ja kehoa hellivä ruoka.

Välillä voi ja pitääkin herkutella. Tärkeintä on löytää itselleen sopiva, tasapainoinen ja salliva ruokavalio, ei pakottautua trendien mukaisiin malleihin. Ravintovalmennuksessa otamme huomioon yksilölliset herkkyydet, mieltymykset ja erityisruokavaliot. Terveellinen ja monipuolinen ruokavalio auttaa jaksamaan arjessa ja tukee liikunnallisia tavoitteita.

Esimerkki päivän ruuista

AAMUPALA Tuorepuuro (ohje löytyy facebook-sivuiltani)

LOUNAS Tulinen kanakeitto (ohje löytyy facebook-sivuiltani)

VÄLIPALA Jogurttia marjoilla ja pähkinöillä höystettyinä

PÄIVÄLLINEN Täysjyvätortillat

ILTAPALA Lämpimät kauraleivät kasviksilla

Ravintovalmennuspaketit

Valmennukset ovat esimerkkikokonaisuuksia ja lopullinen hinta määräytyy tapaamiskertojen ja sisällön mukaan. Hinnat sisältävät alv 24%.
1 kerta

Tiedonjyvänen

Sinulle, joka haluat ruokavalion tukemaan liikunnallisia tavoitteitasi tai kaipaat varmistusta omiin ruokailutottumuksiisi. Ravitsemusohjeet toteutetaan alkukartoituksen ja ruokapäiväkirjan pohjalta. Sisältää 60 min tapaamisen ja kirjalliset ohjeet.

169 €
1 kk

Valmista kauraa

Sinulle, joka kaipaat apua esimerkiksi diabeteksen tai vatsavaivojen hallintaan. Kuukauden pakettiin sisältyy 2 x 60 minuutin tapaamista, ruokavalio-ohjeet ruokapäiväkirjojen pohjalta, kotitehtäviä ja käytännön vinkkejä tukemaan tavoitteitasi.

249 €/kk
6 kk

Sadonkorjuu

Sinulle, joka kaipaat pysyviä muutoksia ruokailutottumuksiisi. Puolen vuoden valmennus sisältää 7 x 60 minuutin tapaamista. Alkukartoituksen jälkeen saat ohjeet ruokapäiväkirjan täyttöä varten, joiden pohjalta teen ravitsemusohjeet. Lisäksi saat käytännön vinkkejä, ohjeita suunnitelman toteuttamiseen sekä kotitehtäviä, joiden avulla ratkotaan syömiseen liittyviä pulmia.

129 €/kk

Suunnitellaan yhdessä uusi alkusi