Muutos pienryhmät alkavat tänä syksynä Kuopiossa & Siilinjärvellä.

Valmennus sopii sinulle, joka tarvitset apua elämäntapamuutoksen alussa ja liikuntakipinän sytyttämisessä tai kaipaat uusia vinkkejä treeneihisi ja tavoitteiden saavuttamiseksi.

Muutokseen liittyy vahvasti myös psyykkinen puoli – mm. tunteet, ajatukset sekä uskomukset. Siksi Muutos -valmennuksessa huomioidaan ravitsemuksen ja liikunnan lisäksi psyykkinen hyvinvointi ja jaksaminen, elämäntilanne ja arjen rytmien hallinta sekä asiakkaan oma arvomaailma.

Elämäntapamuutos ei ole sama asia kuin dieetti, et tule saamaan grammamääräisiä ohjeita etkä tiukkoja kieltolistoja ruokailuihin. Valmennus antaa sysäyksen kohti pysyvää muutosta, auttaa sinua löytämään liikunnan ilon ja itsellesi sopivan tyylin elää täysipainoisesti. Pienryhmävalmennuksesta saat valmentajan oppien ja tsempin lisäksi myös muiden ryhmäläisten kannustuksen sekä vertaistuen. Opit tunnistamaan käyttäytymismalleja, jotka ovat aikaisemmin jarruttaneet tavoitteiden saavuttamista.

Parhaimmillaan ryhmä jatkaa yhteisiä treenejä  vielä valmennuksen jälkeenkin <3
Valmennukset alkavat:
Kuopiossa maanantaina 9.9. klo 18:00, tapaamiset Kunnonsalin tiloissa.
Siilinjärvellä torstaina 12.9. klo 18:30, tapaamiset Unelma sportissa.
3kk // 12 tapaamista
Hinta 99€/kk/hlö
Ryhmäkoko max. 8 hlöä
Lisätietoja: siiri.valkonen@gmail.com // 040-8468613
Varaa veloitukseton konsultaatio ja katsotaan sopisiko pienryhmävalmennus sinulle.
2 Responses
    1. admin

      Moi Mari, Kuopiossa tapaamiset ovat maanantaisin klo 18-19 ja Siilinjärvellä torstaisin klo 18.30-19.30. Syyslomaviikko, 42 jää välistä, jos suurin osa ryhmäläisistä on lomalla/reissussa.

Leave a Reply